Ολοκληρώθηκε η ιστοσελίδα της νέας Ραδιοφωνικής Λέσχης 97,6. Πλέον έχει και το καλύτερο site εκτός από την καλύτερη μουσική

Η εταιρεία μας πραγματοποίησε τη δημιουργία του φρέσκου, δυναμικού και νεανικού ιστοχώρου της νέας Ραδιοφωνικής Λέσχης 97,6 ενός ιστορικού σταθμού, της πόλης των Τρικάλων, που μετρά σχεδόν 20 χρόνια ζωής. Ξεκίνησε τη ραδιοφωνική του πορεία το 1987, από μία ομάδα φίλων, με εφαλτήριο την αγάπη για το ραδιόφωνο και τη μουσική, και συνεχίζει μέχρι το 2008 μαζί με 15 μουσικούς παραγωγούς, τους καλύτερους της πόλης, με πολύ κέφι, πνεύμα ομαδικότητας και διάθεση να βγει στον αέρα κάτι νέο.

Μέσα από τις σελίδες της Ραδιοφωνικής Λέσχης 97,6 μπορεί ο επισκέπτης να γίνει ένας ενεργός ακροατής, ακούγοντας ζωντανά τις εκπομπές του σταθμού, διαμορφώνοντας το top 20 της εβδομάδας επιλέγοντας το αγαπημένο του τραγούδι, αλλά και στέλνοντας το δικό του μήνυμα προς τους παραγωγούς της Λέσχης.

Ακόμα μπορεί να ενημερωθεί για την ιστορία του σταθμού, να γνωρίσει όλους τους συνεργάτες της Λέσχης, με παράθεση φωτογραφιών αλλά και απόψεών τους σε μερικές απρόσμενες και αναπάντεχες ερωτήσεις με εξίσου όμως αναπάντεχες απαντήσεις, να μάθει το αναλυτικό πρόγραμμα του σταθμού τα events αλλά και πλήθος άλλων πληροφοριών σε ένα περιβάλλον που σίγουρα θα σας κεντρίσει το ενδιαφέρον.

Μεγάλη κινητικότητα υπάρχει και στο chat του site ώστε να chatίζεστε live με τους παραγωγούς την ώρα που κάνουν εκπομπή αλλά και με άλλους ακροατές.