Η GBA πραγματοποίησε το site της Zita Executive Yachting

Ολοκληρώθηκε το site της Zita Executive Yachting, μιας εταιρείας με δυναμική πορεία από το 1982 στο χώρο του yachting, καθώς και στην οργάνωση επιστημονικών και επαγγελματικών συνεδρίων. Η εταιρεία διαθέτει τα γραφεία της στην Αθήνα και τώρα με τη δημιουργία της νέας της ιστοσελίδας θα έχει τη δυνατότητα να προσεγγίσει με μεγαλύτερη ευκολία το κοινό του εξωτερικού, γι' αυτό και το site είναι μεταφρασμένο σε 3 γλώσσες, Αγγλικά, Γερμανικά και Ρώσικα.

Στην ιστοσελίδα παρατίθενται φωτογραφίες και πληροφορίες για όλα τα σκάφη της εταιρείας όπως και τα δρομολόγια για προορισμούς στα περισσότερα νησιά της Ελλάδας, παρέχοντας πληροφορίες για τον κάθε προορισμό καθώς και φωτογραφίες.

Ο επισκέπτης έχει τη δυνατότητα επιπλέον να ενημερωθεί αναλυτικά για όλες τις παρεχόμενες υπηρεσίες της εταιρείας, καθώς και για τις διαδικασίες κράτησης σκαφών, όπως και να συμβουλευτεί τη μεγάλη λίστα συχνών ερωτήσεων (FAQ) προκειμένου να του δοθούν απαντήσεις σε πιθανά ερωτήματα. Εφόσον βέβαια χρειαστεί επιπλέον πληροφορίες μπορεί να επικοινωνήσει με την εταιρεία μέσω της φόρμας επικοινωνίας του site.