Διαδικτυακή Προώθηση (Internet Marketing)

Η GBA ειδικεύεται σε υπηρεσίες Search Engine Optimization (SEO) και Search Engine Advertising (SEA) : Ο στόχος μας είναι να βελτιώσουμε την αναγνωρισιμότητα της επιχείρησης σας, να οδηγήσουμε σημαντικούς πελάτες στο site σας και πιο σημαντικό, να αυξήσουμε τα έσοδα.

Τι είναι το Search Engine Optimization (SEO);

Το Search engine optimization βελτιώνει τη θέση του site σας στις μηχανές αναζήτησης. Διαλέγοντας και ενσωματώνοντας λέξεις και φράσεις κλειδιά μέσα στις σελίδες και τον κώδικα του site σας, η μέθοδός μας έχει σαν αποτέλεσμα μεγαλύτερη ορατότητα του site σε ανθρώπους που αναζητούν προϊόντα και υπηρεσίες σαν αυτές που προφέρετε.

Ακούγεται πολύπλοκο; Είναι. Αλλά, έτσι όπως και σε κάθε άλλο κομμάτι της επιχείρησης μας, η GBA το απλοποιεί και σας οδηγεί μέσα από τη διαδικασία όταν συνεργαστείτε μαζί μας για τις ανάγκες σας στη διαφήμιση στο Internet.

Τι είναι το Search Engine Advertising (SEA);

Το Search engine advertising είναι η διαδικασία της σχεδίασης και ανάπτυξης στρατηγιών για τοποθέτηση ευκαιριών για online πληρωμές. Υπάρχουν πολλές διαφορετικές επιλογές όταν λαμβάνετε υπ’όψιν το search engine advertising και οι σύμβουλοί μας θα σας βοηθήσουν να εξερευνήσετε πως μπορεί να επωφελείσει την online παρουσία σας

Η GBA περιέχει ένα πλήρες τμήμα υποστήριξης στη προώθηση στις μηχανές αναζήτησης εστιάζοντας στο να παρέχει επαγγελματικές, ηθικές και αποτελεσματικές στρατηγικές για τις υπηρεσίες διαφήμισης και προώθησης στις μηχανές αναζήτησης για κάθε οργανισμό, παγκοσμίως.

Επικοινωνήστε μαζί μας για μία ΔΩΡΕΑΝ αναφορά προώθησης στις μηχανές αναζήτησης για την ιστοσελίδα σας!

Τα Search Engine Optimization και Advertising μπορούν να:

  • Αυξήσουν την ορατότητά σας
  • Αυξήσουν την στοχευμένη επισκεψημότητα του site.
  • Αυξήσουν και να διευρύνουν το μερίδιο αγοράς σας.
  • Αυξήσουν της περιοχές επιρροής σας.