Δημοτική Πύλη του Δήμου Τρικκαίων

Δημιουργήσαμε επιτυχώς την ιστοσελίδα του δήμου Τρικκαίων. Το Trikalacity.gr αποτελεί πρότυπο Δημοτικής Πύλης διότι παρέχει στους δημότες προτωποριακές δυνατότητες και υπηρεσίες.

Μέσω του Trikalacity.gr οι δημότες μπορούν να ενημερωθούν για τα τελευταία νέα του Δήμου Τρικκαίων άμεσα. Διότι το Trikalacity.gr διαθέτει τη δική του δημοσιογραφική ομάδα που αναλαμβάνει να ενημερώνει καθημερινά την ιστοσελίδα και τα νέα του Δήμου.

Επίσης οι δημότες απολαμβάνουν υπηρεσίες όπως, μετεωρολογικό δελτίο, ποιότητα πόσιμου νερού, ζωντανή μετάδοση εικόνας από κάμερα που βρίσκεται στο φρούριο των Τρικάλων.

Έχουν τη δυνατότητα να δηλώσουν ηλεκτρονικά το παράπονό τους προς το Δήμο, όπως ένας σπασμένος αγωγός, μία λακούβα στο δρόμο.

Οι Δημότες αλλά όχι μόνο μπορούν να ενημερωθούν για πολλούς τομείς όπως ψυχαγωγία, πολιτισμό, δρώμενα και εκδηλώσεις που συμβαίνουν στο Δήμο ή στις γύρω περιοχές.

Επίσης μπορούν να συζητήσουν στα forum που υπάρχουν και να ανταλλάξουν εκεί απόψεις, ιδέες ή να ζητήσουν βοήθεια σε απορίες.

Οι παραπάνω δυνατότητες ήταν μόνο ένα μέρος από αυτές που προσφέρει το Trikalacity.gr