Ο παγκόσμιος οργανισμός Πλαστικής Επανορθωτικής & Αισθητικής Χειρουργικής IPRAS εμπιστεύεται τη GBA για το νέο του πόρταλ.

H GBA ανέλαβε και υλοποίησε την ανακατασκευή της ιστοσελίδας του IPRAS. Η ανάθεση του έργου έγινε από τη Zita Congress η οποία έχει αναλάβει και το management του οργανισμού.

Ανακατασκευή της ιστοσελίδας της Kprojects

Η GBA ανέλαβε την ανακατασκευή της ιστοσελίδας της Kproject, μιας δυναμικής και εύχρηστης ιστοσελίδας.

Ανακατασκευή της ιστοσελίδας της ΑΒΕΚ

Η GBΑ πραγματοποίησε την ανανεωμένη ιστοσελίδα της εταιρείας Βεκράκος. Η έδρα της εταιρίας βρίσκεται στην Αθήνα έχοντας πρώτα διανύσει μια πορεία που ξεκίνησε από το 1922 με τη δημιουργία του πρώτου καφεκοπτείου στο κέντρο της Σπάρτης.

Το νέο site του Ελληνικού Δικτύου πόλεων με ποτάμια είναι γεγονός

Το Ελληνικό Δίκτυο Πόλεων με ποτάμια ιδρύθηκε στα Τρίκαλα με αφορμή τη συμμετοχή της ΔΕΚΑ Τρικάλων και κατ’ επέκταση του Δήμου Τρικκαίων, στο Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα Interreg IIIC-South Ένωση περιοχών με ποτάμια.

Υλοποιήθηκε η ιστοσελίδα του μεγάλου δημιουργού Βασιλείου Τσιτσάνη

θεματολογία:

Η δημιουργία ιστοσελίδας για το μεγάλο Τρικαλινό συνθέτη, στιχουργό και τραγουδιστή του 20ου αιώνα, Βασίλειο Τσιτσάνη, είναι γεγονός.

Η ιστοσελίδα του Hotel Ntinas

θεματολογία:

H GBA δημιούργησε την ιστοσελίδα του Hotel Ntinas ενός ξενοδοχείου που αποτελεί τον ιδανικό προορισμό για τη διαμονή στην πόλη των Τρικάλων, με προνομιακή τοποθεσία στην καρδιά της πόλης, προσφέροντας εύκολη πρόσβαση στους επισκέπτες του.

Ανακατασκευή της ιστοσελίδας "ΜΟΛΟΣΣΟΣ ΤΗΣ ΗΠΕΙΡΟΥ"

θεματολογία:

Η GBA προχώρησε στην ανακατασκευή της ιστοσελίδας molossos.gr η οποία δημιουργηθήκε από την εταιρεία μας πριν από 2 περίπου χρόνια. Μια ιστοσελίδα αφιερωμένη στο σκύλο!

Ηλεκτρονικός κατάλογος επαγγελματικών οχημάτων trikalamobile.gr

To trikalamobile.gr είναι ένας ηλεκτρονικός κατάλογος, στον οποίο θα βρείτε την πλειονότητα των εμπόρων οχημάτων του Νομού Τρικάλων ενώ παράλληλα θα προβάλλεται μεγάλος αριθμός από τα διαθέσιμα οχήματα των εμπόρων προς πώληση.

Νέο site ηλεκτρονικών αγγελιών για την Κύπρο

Η GBΑ ολοκλήρωσε την ιστοσελίδα των ηλεκτρονικών αγγελιών e-ads., που αφορά αγγελίες από την Κύπρο. Η ιστοσελίδα θα περιλαμβάνει πλήθος αγγελιών των κάτωθι ενδεικτικών κατηγοριών:

- Αυτοκίνητα (κατηγοριοποίηση διαφόρων οχημάτων π.χ. μοτοσυκλετών, ποδηλάτων κ.α.)

Επιδότηση κατασκευής ιστοσελίδας ξενοδοχείων Digi Lodge

θεματολογία:
H GBA προσφέρει ολοκληρωμένη λύση για το επιδοτούμενο πρόγραμμα digi-lodge!

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων:
15/9/2009-... Για όσο διάστημα δεν έχει εξαντληθεί ο διαθέσιμος Προϋπολογισμός ανά Περιφέρεια και σε κάθε περίπτωση όχι περισσότερο των 18 μηνών από την ημερομηνία προκήρυξης.

Συλλογή ανεξάρτητου περιεχόμενου