Η εταιρεία

Σχετικά με τη GBA

Είμαστε μία επιχείρηση σχεδιασμού και ανάπτυξης Διαδικτυακών εφαρμογών που αναγνωρίζεται για την εξυπηρέτηση πελατών, τα κομψά προϊόντα και τις επαγγελματικές υπηρεσίες. Όπως και τα προϊόντα που δημιουργούμε, έτσι και η επιχείρηση μας χτίστηκε για να διαρκέσει. Αφετηρία γι’ αυτό είναι ότι αγαπάμε την δουλειά μας και δεν είμαστε ούτε καιροσκόποι ούτε και κερδοσκόποι. Είμαστε νέοι που στον τομέα που εκπαιδευτήκαμε και επιλέξαμε να εργασθούμε θέλουμε να είμαστε δημιουργικοί και αποτελεσματικοί. Η επιτυχία στο ανταγωνιστικό περιβάλλον της εποχής μας είναι πρόκληση αλλά και μονόδρομος.

Γρήγορα Χαρακτηριστικά

Η ομάδα μας είναι αποκλειστική. Προσλαμβάνουμε μόνο τους πιο ταλαντούχους προγραμματιστές, γραφίστες και συμβούλους.

Οι πελάτες μας ποικίλουν από πολυάριθμες επιχειρήσεις έως μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς και πολιτικά πρόσωπα και φορείς, ενώ η εργασία μας για κάθε φορέα ή πρόσωπο είναι εξίσου μοναδική.

Τι κάνουμε

Χτίζουμε τις λύσεις για να βοηθήσουμε τις επιχειρήσεις όλων των μορφών και μεγεθών να αυξήσουν το εισόδημα, να μειώσουν τις δαπάνες και να επεκτείνουν τις σχέσεις τους.

Ευκαιρίες Εργασίας

Η GBA πάντα ψάχνει για εξαιρετικά ταλαντούχα άτομα που μοιράζονται το όραμά μας για εξεζητημένη απλότητα και αρμονία σχεδίασης και υλοποίησης. Η ατμόσφαιρα εργασίας μας είναι το ιδανικό κράμα της διασκέδασης και της τελειότητας. Αγαπάμε αυτό που κάνουμε και γι’ αυτό είμαστε καλοί. Τέτοιους ανθρώπους ψάχνουμε και θα ψάχνουμε πάντα.

Παρακάτω αναγράφονται οι ευκαιρίες που μπορεί να είναι διαθέσιμες στο εγγύς μέλλον καθώς οι ανάγκες μας αυξάνονται. Παρακαλώ στείλτε το βιογραφικό σας στο jobs @gba . gr (χωρίς τα κενά).

Web Designers

Καθήκοντα

Οι σχεδιαστές εργάζονται κάτω από την καθοδήγηση του Διευθυντή του Σχεδιαστικού Τμήματος και είναι αρμόδιοι για τη δημιουργία εννοιών, καθορισμό της κατεύθυνσης σχεδίου και τελικές διορθώσεις προς την παραγωγή και τη δημιουργία των υλικών παρουσίασης.

Web Developers

Καθήκοντα

Web Developers αναμένεται να συνεισφέρουν σημαντικά στα projects στα οποία απαιτείται μία μέση με προχωρημένη γνώση προγραμματισμού. Η συνήθης δουλεία που απαιτούν τα έργα είναι προγραμματισμός, βάσεις δεδομένων, και διεπαφές με σχεδιαστικά πρότυπα.