Υπηρεσίες

Επαγγελματική Ανάπτυξη Ιστοσελίδων

Η ομάδα υποστήριξής μας βασίζει την εμπειρία της στην πληθώρα έργων που τα τελευταία χρόνια η εταιρεία μας έχει αναλάβει. Σε κάθε πελάτη μας παρέχουμε εξατομικευμένα σχέδια και εναρμονισμένα με τις ανάγκες του, κάτι που σε συνάρτηση με την αδιάκοπη τεχνική κάλυψη και υποστήριξη αποτελεί την βάση για μία μακροχρόνια συνεργασία.

Οι Υπηρεσίες μας καλύπτουν τις παρακάτω ενότητες

Σχεδιασμός Ιστοσελίδων

Η εμπειρία μας και η διαρκής παρακολούθηση των εξελίξεων στον τομέα του διαδικτύου, με πρότυπο πάντοτε τις πιο επιτυχημένες ιστοσελίδες του παγκοσμίου ιστού μας δίνουν την δυνατότητα να μπορούμε να είμαστε περήφανοι για το αποτέλεσμα της δουλειάς μας στον τομέα του σχεδιασμού ιστοσελίδων. Όσο πιο σαφές καταστεί αυτό που μας ζητάτε τόσο ποιοτικότερο και αποτελεσματικότερο θα είναι το προϊόν της εργασίας που θα αναλάβουμε.

Ανάπτυξη Ιστοσελίδων

Ουδέν άλυτον για την GBA. Είδατε κάτι που σας αρέσει ή σκεφτήκατε κάποια εφαρμογή που θα θέλατε να αναπτυχθεί στην ιστοσελίδα σας, η λύση θα βρεθεί. Η ανάληψη πρωτοτύπων έργων και εφαρμογών είναι κάτι στο οποίο έχουμε συνηθίσει. Δεν είναι τυχαίο ότι έχουμε κατασκευάσει μερικούς από τους πιο πρωτότυπους και επιτυχημένους κόμβους και ηλεκτρονικά καταστήματα στο ελληνικό διαδίκτυο. Η ομάδα ανάπτυξης μας κυριαρχεί στο να δημιουργεί κομψές, δυνατές εφαρμογές από το ηλεκτρονικό εμπόριο μέχρι πολύπλοκες διαδικασίες διαχείρισης.

Internet Marketing

Έχουμε την εμπειρία και θέλουμε να σας οδηγήσουμε μέσα από τον περίπλοκο κόσμο της μηχανής αναζήτησης διαφήμισης για να αποφασίσετε αυτό που ταιριάζει στην επιχείρηση σας. Αφήστε μας να πάμε την on-line προβολή σας σε άλλο επίπεδο.

Διαχείριση Περιεχομένου

Τα δυναμικά, αλλά εύκολα στη χρήση συστήματα διαχείρισης περιεχομένων της GBA είναι τα θεμέλια της ιδεολογίας στην οποία βασίζεται η παροχή των υπηρεσιών μας. Από τις απλές λύσεις για μη συντηρήσημα Συστήματα Διαχείρισης Περιεχομένου, μέχρι την πλήρη απασχόλησή μας στα πλαίσια των Συστημάτων Διαχείρισης Περιεχομένου, οι πελάτες μας έχουν τη δυνατότητα να ενημερώνουν τις πληροφορίες στις σελίδες, να προσθέτουν νέες σελίδες, να προσθέτουν εικόνες και γραφικά, να διαχειρίζονται τα μενού, τα νέα και τα άρθρα, να δημιουργούν blogs και να διαχειρίζονται το ημερολόγιό τους χρησιμοποιώντας απλά και δυναμικά εργαλεία.

Φιλοξενία Ιστοσελίδων

Τα πακέτα φιλοξενίας ιστοσελίδων μας είναι τέλεια για σελίδες όλων των μεγεθών. Έρχονται γεμάτα από χαρακτηριστικά, συμπεριλαμβανομένου πολλά email, δυνατότητα ftp, php και mySQL βάσης δεδομένων. Επίσης βρισκόμαστε εδώ για να συζητήσουμε κάθε σας ανάγκη και να αναπτύξουμε ένα πακέτο φιλοξενίας ιστοσελίδας ειδικά για εσάς.