Ο παγκόσμιος οργανισμός Πλαστικής Επανορθωτικής & Αισθητικής Χειρουργικής IPRAS εμπιστεύεται τη GBA για το νέο του πόρταλ.

H GBA ανέλαβε και υλοποίησε την ανακατασκευή της ιστοσελίδας του IPRAS. Η ανάθεση του έργου έγινε από τη Zita Congress η οποία έχει αναλάβει και το management του οργανισμού. Από μια στατική ιστοσελίδα σε ένα πόρταλ, εργαλείο στα χέρια του οργανισμού αλλά και των 97 εθνικών αντιπροσωπιών που εκπροσωπεί.

Στις σελίδες του πόρταλ θα βρείτε εκτός από τα στοιχεία των εθνικών αντιπροσωπιών και στοιχεία για τους γιατρούς τους. Μπορείτε να αναζητήσετε στην περιοχή σας ποιοι γιατροί υπάρχουν. Υπάρχει φόρουμ που μπορείτε να βρείτε θέματα σχετικά με την πλαστική και επανορθωτική χειρουργική.

Τα 97 μέλη του IPRAS έχουν δικό τους ανεξάρτητο control panel για να διαχειρίζονται τα προφίλ των ιατρών τους. Επίσης και η πρόσβαση στο φόρουμ είναι διαβαθμισμένη.

Με λίγα λόγια έχει δημιουργηθεί ένα έργο το οποίο είναι εργαλείο για 32.000 Πλαστικούς και Αισθητικής Χειρουργικής Ιατρούς, 35.000 που είναι σε κατάρτιση, 30.000 πλαστικής χεριών, 1.000 μικροχειρουργικής και 1.000 Burn Specialists από 97 έθνη που είναι μέλη του IPRAS.

Ανακατασκευή της ιστοσελίδας της Kprojects

Η GBA ανέλαβε την ανακατασκευή της ιστοσελίδας της Kproject, μιας δυναμικής και εύχρηστης ιστοσελίδας. Η Kprojects μέσα από ένα ανανεωμένο έργο σχεδιασμού της στρατηγικής της, επαναπροσδιόρισε το όραμα, την αποστολή, τις αξίες και τους στόχους της, ώστε να συνάδουν με τη νέα εποχή και με αντικείμενο τη συνεχή ανανέωση και τη διαρκή βελτίωση προχώρησε στην ανανέωση της ιστοσελίδας της.
Ο επισκέπτης της ιστοσελίδας έχει τη δυνατότητα να γνωρίσει τα σημαντικότερα έργα της εταιρείας, να ενημερωθεί για τις παρεχόμενες υπηρεσίες της και να εγγραφεί στο newsletter ώστε να λαμβάνει ενημερωτικά δελτία της kproject εφόσον το επιθυμεί.

Ανακατασκευή της ιστοσελίδας της ΑΒΕΚ

Η GBΑ πραγματοποίησε την ανανεωμένη ιστοσελίδα της εταιρείας Βεκράκος. Η έδρα της εταιρίας βρίσκεται στην Αθήνα έχοντας πρώτα διανύσει μια πορεία που ξεκίνησε από το 1922 με τη δημιουργία του πρώτου καφεκοπτείου στο κέντρο της Σπάρτης. Έκτοτε η πορεία ήταν ανοδική και αυτή τη στιγμή η ΑΒΕΚ έχει αντιπροσώπους στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας.
Μέσω της ιστοσελίδας η εταιρεία έχει τη δυνατότητα να προβάλλει το σύνολο των προϊόντων της να ενημερώσει το ενδιαφερόμενο κοινό για την τοποθέτηση των αντιπροσώπων ανά τη χώρα αλλά και να βρει νέους αντιπροσώπους εφόσον το επιθυμεί. Παράλληλα, παρέχει πληροφορίες στους επισκέπτες της ιστοσελίδας για τρόπους συντήρησης και παρασκευής του καφέ αλλά και του τσαγιού, καθώς και γευστικές συνταγές για ξεχωριστούς τρόπους απόλαυσης τους καφέ.

Το νέο site του Ελληνικού Δικτύου πόλεων με ποτάμια είναι γεγονός

Το Ελληνικό Δίκτυο Πόλεων με ποτάμια ιδρύθηκε στα Τρίκαλα με αφορμή τη συμμετοχή της ΔΕΚΑ Τρικάλων και κατ’ επέκταση του Δήμου Τρικκαίων, στο Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα Interreg IIIC-South Ένωση περιοχών με ποτάμια. Το Ελληνικό Δίκτυο Πόλεων με ποτάμια αποτελεί μια Αστική μη Κερδοσκοπική Εταιρία που αριθμεί, έως σήμερα, 27 μέλη, Δήμους και άλλους φορείς και έχει ως κύριο σκοπό την αντιμετώπιση των διαφόρων προβλημάτων που έχουν τα ποτάμια που διασχίζουν, κυρίως αστικές περιοχές.
Το Ελληνικό Δίκτυο Πόλεων με ποτάμια εμπιστεύθηκε τη νέα του ιστοσελίδα στην GBA η οποία την ανέλαβε και σας παρουσιάζει ένα ολοκληρωμένο site που περιλαμβάνει τη συνολική δράση του Δικτύου στη χώρα μας με αναφορά σε δραστηριότητες, ημερίδες, φωτογραφίες από τη συμμετοχή του Δικτύου σε διάφορες εκδηλώσεις και πλήθος χρήσιμων πληροφοριών για το έργο του Δικτύου.

Υλοποιήθηκε η ιστοσελίδα του μεγάλου δημιουργού Βασιλείου Τσιτσάνη

θεματολογία:

Η δημιουργία ιστοσελίδας για το μεγάλο Τρικαλινό συνθέτη, στιχουργό και τραγουδιστή του 20ου αιώνα, Βασίλειο Τσιτσάνη, είναι γεγονός. Η GBA ολοκλήρωσε το site που αποσκοπεί στην παρουσίαση της επιτυχημένης πορείας του γνωστού καλλιτέχνη, με παράθεση πλουσίου υλικού όπως ντοκουμέντα, οπτικό υλικό, (φωτογραφικό και video), ηχητικό υλικό (σπάνιες ηχογραφήσεις και συνεντεύξεις) καθώς και δημοσιεύματα. Επίσης μέρος του έργου της δισκογραφικής δουλειάς του Βασιλείου Τσιτσάνη παρατίθεται στην ιστοσελίδα δίνοντας τη δυνατότητα στον επισκέπτη να ενημερωθεί για την προσωπική δισκογραφία του μεγάλου δημιουργού, για τις παραγωγές όπως και για τα τραγούδια των 78 & 45 στροφών.

Επίσης στόχος της ιστοσελίδας είναι εκτός της ενημέρωσης για το έργο του δημιουργού, η ενημέρωση για τις εξελίξεις του "Μουσείου Τσιτσάνη" που θα λειτουργήσει σύντομα στην πόλη των Τρικάλων.

Η ιστοσελίδα του Hotel Ntinas

θεματολογία:

H GBA δημιούργησε την ιστοσελίδα του Hotel Ntinas ενός ξενοδοχείου που αποτελεί τον ιδανικό προορισμό για τη διαμονή στην πόλη των Τρικάλων, με προνομιακή τοποθεσία στην καρδιά της πόλης, προσφέροντας εύκολη πρόσβαση στους επισκέπτες του.

Η ιστοσελίδα παρέχει πληροφορίες στον χρήστη για το ξενοδοχείο, τις παροχές του, αλλά του δίνει παράλληλα και τη δυνατότητα να πραγματοποιήσει κράτηση μέσω του site.

Ανακατασκευή της ιστοσελίδας "ΜΟΛΟΣΣΟΣ ΤΗΣ ΗΠΕΙΡΟΥ"

θεματολογία:

Η GBA προχώρησε στην ανακατασκευή της ιστοσελίδας molossos.gr η οποία δημιουργηθήκε από την εταιρεία μας πριν από 2 περίπου χρόνια. Μια ιστοσελίδα αφιερωμένη στο σκύλο! Πίσω απ' αυτήν την ιστοσελίδα υπάρχει μια ομάδα που αρκετά χρόνια τώρα μελετά, ασχολείται και εκτρέφει τα απομεινάρια μιας υπέροχης φυλής, μιας φυλής που τείνει να γίνει σήμερα είδος προς εξαφάνιση. Η φυλή αυτή ακούει στο όνομα «ΜΟΛΟΣΣΟΣ ΤΗΣ ΗΠΕΙΡΟΥ».
Το site περιέχει πλήθος υλικού όπως φωτογραφίες, video, άρθρα αλλά και blog, forum καθώς και αγγελίες για όσους ενδιαφέρονται να βρούνε την αγαπημένη τους ράτσα. Οι επισκέπτες της ιστοσελίδας έχουν την δυνατότητα να εγγραφούν ως χρήστες στην ιστοσελίδα και να γίνουν ενεργά μέλη καταχωρώντας το δικό τους υλικό και παραθέτοντας τα δικά τους σχόλια.

Ηλεκτρονικός κατάλογος επαγγελματικών οχημάτων trikalamobile.gr

To trikalamobile.gr είναι ένας ηλεκτρονικός κατάλογος, στον οποίο θα βρείτε την πλειονότητα των εμπόρων οχημάτων του Νομού Τρικάλων ενώ παράλληλα θα προβάλλεται μεγάλος αριθμός από τα διαθέσιμα οχήματα των εμπόρων προς πώληση.

Η ιστοσελίδα αποτελείται από δώδεκα θεματικές ενότητες, οι οποίες καλύπτουν πλήρως όλες τις κατηγορίες οχημάτων και ανταλλακτικών (νέων και μεταχειρισμένων) που διατίθενται από τους εμπόρους της περιοχής.

Νέο site ηλεκτρονικών αγγελιών για την Κύπρο

Η GBΑ ολοκλήρωσε την ιστοσελίδα των ηλεκτρονικών αγγελιών e-ads., που αφορά αγγελίες από την Κύπρο. Η ιστοσελίδα θα περιλαμβάνει πλήθος αγγελιών των κάτωθι ενδεικτικών κατηγοριών:

- Αυτοκίνητα (κατηγοριοποίηση διαφόρων οχημάτων π.χ. μοτοσυκλετών, ποδηλάτων κ.α.)
- Εργασίες (κατηγοριοποίηση διαφορετικών ειδικοτήτων)
- Real estate (πωλήσεις και ενοικιάσεις ακινήτων, οικοπέδων κ.τ.λ.)

Όλες οι αγγελίες αφορούν την αγορά της Κύπρου και οι ενδιαφερόμενοι χρήστες έχουν τη δυνατότητα να βρουν τον τομέα που τους αφορά και να συλλέξουν πληροφορίες σχετικά π.χ. με ένα οικόπεδο, να ενημερωθούν για το εμβαδόν του οικοπέδου, την τιμή του, να δουν φωτογραφίες του οικοπέδου καθώς και όλα τα στοιχεία επικοινωνίας που τους ενδιαφέρουν.

Επίσης έχουν τη δυνατότητα να εγγραφούν στην ιστοσελίδα και στη συνέχεια να καταχωρίσουν και να προωθήσουν τη δική τους αγγελία.

Ολοκληρώθηκε η ιστοσελίδα της ΑΤΙ Α.Ε.

Η GBA σε συνεργασία με την Chess strategic advertisement ανέλαβε και πραγματοποίησε την ιστοσελίδα της ΑΤΙ Α.Ε., μίας εταιρείας με δυναμική προοπτική και αναπτυξιακή πολιτική στο χώρο των τροφίμων. Η ΑΤΙ Α.Ε. εστιάζει σε ένα λαμπρό μέλλον και επενδύοντας σε υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις, επεξεργασίας και τυποποίησης τροφίμων, σερβίρει την ανώτερη γεύση της φύσης!

Η ιστοσελίδα παρέχει σε κάθε ενδιαφερόμενο πληροφορίες σχετικά με την εταιρεία, το ιστορικό της, τα προϊόντα της, με παράθεση πλήθους φωτογραφιών ενώ παράλληλα παρέχει και tips διατροφής αλλά και συνταγές μετατρέποντας την πλοήγηση σε μια ευχάριστη αναζήτηση πληροφοριών!